dilluns, 14 de maig del 2018

DIA DE LA BICI 2018, sempre tenim alternatives

A la programació per aquest mes de maig hi tenim encerclat el diumenge 13 de maig per celebrar el DIA DE LA BICICLETA.

Dies abans preparatius: posar en ordre tot el material necessari, compres,encàrrecs i alhora coordinar a les persones per les tasques de l'avituallament a l'arribada.

Els nostres "fogoneros" excepcionals, que sense ells aquest acte no es podria dur a terme,  són el nostre pal de paller.

L'altra part es l'emoció i les ganes que hi posen els més menuts en rodar conjuntament amb els seus amics/gues en aquesta matinal, es el dia de lluir la bici i també el casc.

Però com sempre passa a la primavera, el temps es incontrolable, bonansa i calor durant la setmana el que toca per aquest temps però ai ai,  dissabte a la tarda  passen bromes es posa negre i tenim bona tronada deixant una ristra de 16 litres de pluja, camins enfangats,  trucades a l'organització i surt la consulta: potser haurem de postposar l'acte?? La resposta ja veurem.

Instruccions de la part organitzatiu 
Ens plantem al matí, i quina es la nostra sorpresa que la gent ens espera, vol fer sortir a pedalar.


Reunió ràpida amb vista encara més ràpida per veure com han quedat els camins que haviem pensat per realitzar el recorregut, fem una variació però tothom enten que donades les circumstàncies cal ser previssor.

No cal dir que sempre mantenim l'esperit que ja fa molts anys vam posar en pràctica, cal pensar amb els que van ràpid i també amb aquells que no hi van tant.





Preparats tots i totes??
Dissenyats dos recorreguts per fer ganes pels més agoserats i valents i un altre per iniciats en això de donar-li als pedals.

Tots dos grups com no sempre per fer cap lloc on trobem la rebuda esperada, el bon esmorzar a la brasa preparada amb la cura dels nostres "xefs particulars".

Comentaris, fotos, rialles  i disfrutar de les bones viandes  per reposar les forces gastades, i veure les cares de felicitat dels nostres petits i petites.
Arribada i cap a la feina d'esmorzar




Hem tornat a passar un matí de veure que aquest acte es l'esència per continuar en la direcció d'iniciar als més menuts en l'esport de la bici.

Bona feina feta, a per la pròxima.














Altre cop felicitar a l'equip de voluntaris per portar a terme aquest acte: moltes gràcies.






SALUT I PEDALS !!

@fototeca gentilesa d' E.Martinez i X.T



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada