dilluns, 19 de febrer del 2018

MIRANT SI ENS HAN CANVIAT LES PEDRES DE LLOC, TESTEJANT


El fet de tenir a prop de casa un espai per la pràctica del nostre esport, encara que el tinguis molt visitat, pedalejat i/o patejat, fa que avegades tinguis de tornar-hi a passar perquè ningú el faci els que les males llengües diuent  "m'han canviat de lloc les pedres que tenia memoritzades a la traçada".

I es què segons el calendari intern del Club, en poques setmanes tornem a presentar aquest petit espai a la societat betteril altre cop, la data ja està ficada   XDD 2018,
com sempre anem a treure la pols i a netejar-li la perquè estigui amb la millor cara per rebre altre cop a la gent desitjosa de pedalar pel MONTMANEU TERRITORI BIKER.

Aquest diumenge hi havia KEDADA per testejar el terreny, veure si el que s'havia plantejat, dissenyat i alhora sabedors de cada racó del terme era factible i què caldria retocar en els pròxims dies, dit en altres paraules anar a provar aquestes idees fetes i pensades durant molts messos anteriors i que surten damunt un paper es transformin en un fet que enguany serà ja la seva 9 ena edició amb format Xallenge.

Dos inicis de sortida i dos grups de testejadors diferents però alhora amb el mateix desig de disfrutar d'un matí que donava per a molt. Lo caloret s'atansa alguna cuixa a l'aire ja s'ha vist aquesta matinal.

Semblaria que juguessim a un joc, com el Coyote i Correcaminos, a veure qui la faria més grossa, però està clar que a vegades amb les ganes cal afegir-li la companyia.


Els més ànsies o d'horari reduït feien de sherpes i anaven per davant obrint camí, el segon grup diriem anavem a reduir espai que no temps perquè la cosa pintava com peliaguda.

alguna cara, que feia dies no veiem per aquests andurrials

L'equip de treball anava per darrera mirant de superar escolls per no defallir en una lluita desigual, però com diu un bon amic "entre cors de colom i cors de paloma ha semblat cucurrucucú", avui ens hem guanyat lo dinar.

matinal per lluir

preparatius de processons



Si fem una valoració del test, seria amb positiu, les pluges de les darreres setmanes han deixat molt millor del que ens podiem pensar el terreny i els treballs preparatoris de disseny per aquest any així ens ho demostren.














Aquesta ha sigut la tònica a estonetes, altres no calia, entrenament de processó que deia el mestre.










Com en tot procés de disseny, cal estar-hi al damunt i si cal es fan provatures, doncs avui ha sigut d'aquells matins per millorar petits detalls que donen color als altres dies que no tenim la vistositat de llum.

En no res la tenim aquí i la disfrutarem, esperem la XDD 2018.

SALUT I PEDALS!!


@fotos gentilesa de X.T i Nano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada