dimarts, 7 de febrer del 2017

UNA MICA DE PRESSA I POQUES PAUSES


Salt de mes i això vol dir increment de les hores de disponibilitat per gaudir de la bici, però ohhhh aquest inici d'any ens porta mal temps capdesetmana si captdesetmana també, afegit al que hem dit ja molts cops, terreny tovet de tants i tants dies de ploure.

Alguns dels nostres integrants estan ja preparant els entrenaments en vista a grans reptes, tant es així que avui el company Xavi F., en deixa crònica:

Dissabte 4 de febrer

Quedem al rentador Aleix, Jordi, Josep i un servidor amb intencions de fer una ruta llarga, pensant que el 9 d'abril està aquí mateix per la Gran Fondo Priorat, falta poc i s'ha de començar a fer alguna provatura amb una mica de desnivell, sinó a Falset patirem.


Enfilem cap a Llardecans pujant tot per pista, donat que les plujes del divendres feien impracticable qualsevol opció a rodar fora del dur.
Des del principi ja es veia que el ritme no seria per adormir-se i menys amb les tres "gaceles" que duia com company. Avui la ruta l'havia ideat el Pep i com no ens va portar cap al seu "terreno".
Ande estamos???
Arribats a la població de Llardecans varem creuar la carretera i a fer la primera pujadeta intensa pero constant, ningú es volia despenjar i uns patint més que d'altres varem coronar. 32 kms fets i ja amb 650 mts desnivell i encara no estavem ni a la meitat, foto de rigor i s'han tormen-hi.

Ara tocava una mica de baixadeta fins fer cap a la carretera de Flix, amb la sorpresa de trobar-nos dos bons javalins que ens van creuar uns metres abans que nosaltres, fuiiii per un pensament, cadascú va seguir el seu camí, ells cap amunt nosaltres cap avall fins al punt kilomètric 92.  I enfilem cap a la població d'Almatret on fariem abans dos ascensos llarguets.

Parada a la plaça Major, on ens poques setmanes allí mateix hi haurà una bona concentració de bikers perquè es fa la 8ena Xallenge David Duaigües, https://www.xallengedavidduaigues.com/.

los 4 maccnyificos

Replenar bidons a la font  i mossada, portem ja 65 kms i 1250 mts desnivell, ara tocava anar direcció cap a casa tot i que encara no en teniem prou i en arribar a la pista mines ens vàrem dirigir cap al Refugi, un altre punt de pas de la XDD i fer el corriol a petició d'un servidor, al menys avui s'havia de fer una.
Ritme constant, bones pujades i el més important.... amb molt bona companyia.

Fotos @gentilesa del mateix X.F

Salut i pedals!!




Veieu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada