dilluns, 17 d’octubre del 2016

ESMORZAR DE FRATERNITAT

Agafem avui una mítica frase per resumir l'activitat d'aquest cap de setmana,



En l'argot ciclista arribats a principis de tardor es temps d'emprendre's les sortides un pèl més suaus, bé això en teoria perquè dista molt de la realitat,  resumida seria la famosa frase, aquí ningú entrena ni fa res i tothom surt.

Deixant a banda el fet d'entrenaments que es un tema llarg i farregós on cadascú l'enten a la manera que vol, aquest cap de setmana hem realitzat un altra part de les sortides, la social i com no podia ser de la millor manera que sabem els mediterranis, bici i taula. La gastronomia no va renyida de l'esport.


No cal dir que durant  aquest  darrer any els nostres amics del Club Ciclista Fraga, ja ho hem dit diverses vegades, ens han acollit a formar part de les seves sortides, i una manera de retornar els agraïments de la seva amabilitat es amb un convit a fer parada i fonda: davant una taula per esmorzar, tant en serossà com en fragatí seria  ASMORSAR.



Amb tres trucades i una mica de nova tecnologies d'això del Whatsapp tot enllestit,

La Kedada seria fàcil,  esmorzar al Pirata de Seròs, pertant només calia programar:

la gent del C.C.Fraga sortirien en direcció Mequinensa i els integrants del C.C.Seròs també, com l'exemple dos trens surten,  un del punt A i l'altre del punt B en quin lloc es trobaran?

Allí fem una reagrupació, i refem camí, encara fem bona grupetta 14 integrants i de cara al bocata.

taula parada i preparada, falta personal a asseure a la cadira
Lo mestre del mocador al cap, Vicente, alies lo Pirata ja ens tenia preparada la brasa, desprès l'alimentar l'ànima i l'estómac i un bon rato la xarrera es decideix refer la marxa per acabar fent una sortideta amb ganes de tornar-hi.


Experiència a repetir les vegades que calgui, el calendari es extens però ha d'haver-hi espai per tot.


SALUT I PEDALS!!

1 comentari: