dimecres, 11 de maig del 2016

INICIS DEL MES DE MAIG DISTRETS


Pim pam i ja estem al maig, preparatius per ja fer les marxes que cadascú s'havia marcat al calendari, aquest cap de setmana els companys han fet diversers sortides i rutes, uns cap a la Noguera (Balaguer) amb un format de prova que va iniciar-se l'any passat, on es podia fer tant dissabte com diumenge ruta, que ens han deixat els integrants la seva crònica.NOGUERA BIKE RACE




2ona etapa NBR 2016
Un altre any, els companys de la Noguera ens an tornat a sorpendre en celebracio de la Noguera Bike Race.
En la peculiaritat que aquest any, estava que es podien fer en dos etapes.


Noguera Bike Race 2016, Stage-2
Bona ruta que es van marcar els tres companys

lluint equipació

Una petita representació del club, Ramon, Josep i jo mateix Sergi, sols ens vam poder presenta a la segona etapa, que tenia la sortida a Sant Llorenç de Montgai.
Com cada any el recorregut per tots aquells paratges es extraordinari i sempre dona bo tornar-hi a pedalar.


Al finlitzar la ruta ens va sorti una distancia de 80 km en un desnivell acumulat de 2400 positiu (tot i que a la informació de la cursa ens deien que tendria un desnivell de 2000, un petit detall sense importancia).
Quan ens estavem preparant per a començar ja ens vam donar compte que  tindriem un dia sense sol, i aixi va ser. Quant ens trobaem als pics mes alts, la boira era present i una fina pluja, feia mes complicat el recorregut, ja que totes les pedres van passar a patinar.



Al cap de 6 hores pedalant i 6:30 des de la sortida, vam donar per finalitzada la prova.
Va ser una prova dura pero recompensa


Aixi mateix el diumenge també es feia a prop de casa la TRANSEBRE,  a la població propera de Mequinensa que tenim el territori proper però com sempre passa sino es amb aquests esdeveniments no hi ens atansem.

Aquest any però amb format de Campionat d'Aragó. Deixem la crònica dels integrants, dient  que les primeres valoracions, van dir la paraula "com hem  xalat" i que el territori promet.

BLOG DE NANOCLING




Hi havia quorum diumenge



Apa salut i pedals!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada