dimarts, 12 d’abril del 2016

DESPRÈS DE LA TEMPESTA SEMPRE BÉ BONANSA PER DARRERA

Arribats ja al mes d'abril   desprès de setmanes de mal temps però que no vol dir que ganes de bici i deliris per pedalar no hi fossin, aquest cap setmana passat es va instarurar el bon temps, (primaveral, fresquet al matí però amb bona temperatura prop de migdia) i sense voler ja estem quasi a mitja primera quinzena fulminada i s'atansa el primer esdeveniment per la bici de road, flaki o rodes primes.

Aquest proper dissabte la primera i de frente que diriem, LA CANYON CAMBRILS PARK, que va per la tercera edició, enguany malauradament només podrem tenir un soci participant,  es lo que té tenir una agenda tant plena i amb reptes al llarg de l'any.

Així que aprofitant que els nostres amics del CLUB CICLISTA FRAGA, ens van oferir el seu suport per ajudar en el que calgués a posteriori de l'estiu, donem les gràcies al seu President Ramon Costa i al seu equip de Junta i tota la gent ciclista de Fraga per acollir-nos per fer  conjuntament les rutes.

diumenge va tocar matinal amb un mega grup, vora 25 pitufos i fosforitos es van ajuntar per realitzar una ruta que finalment va resultar un èxit.
Resultado de imagen de emoticonsLa kedada de laa sortida era a Fraga però els convidats de Seròs s'hi van atansar ja pedalant, això si primer sortejant uns xics i xiques diguem nose si en estat terrenal o en l'orbita de plutó,  l'entrada van voler fer-la per Massalcoreig i això vol dir passar pel pàrquing de la discoteca Florida.

S'ha de ser valent per passar però al lio, ja afilerats amb el grup de Fraga, es van dirigir cap a Saidí trankilament per fer ja un bon ritme per les rectes que van a Vencilló fins arribar a Altorricó ni que dir que la mitjana va ser alta, com va dir un dels integrants del nostre club "mai havia fet aquestes dos rectes tant ràpid".
Al arribar a la població d'Altorricó parada per fer l'avituallament en forma de sentada i bocates,  a Cal Pastoret, els nostres ciclistes que son com aixuts van continuar fent ruta fins a Tamarit i retorn mentres acabaven de fer l'ultim mos, tot i que encara els va donar temps per fer un cafetó.

desprès del bon avituallament les montures volien anar soles



Aixecar-se taula i retorn per Almacelles Lleida i cap Alcarràs Seròs.
Rapidet rapidet que fem tard.













125 kms amb poc més de  815 +desnivell.

Bona ruta que va sortir.






Altrament un altre grup de companys van sortir amb la bici de btt per fer recorregut per la zona de montmaneu amb un matí que va resultat prou profitós.


Esperem també la crònica del company que va arribar-se fins la prova estrella de running  CURSA DE BOMBERS DE LLEIDA  ja veieu que tenim gent a tot arreu.

bona pinta que feien els nostres companys

El Sergi P  ens fa crònica:

CX Cursa bomberss 2016, aquest cap de setmana alguns dels nostres components van anar a corre a la cursa de bombers de Lleida, 6 edició. Participació amb un exit total res que no fos important on el recorregut era molt portador al esser pràcticament sense desnivell que va fer tenir bons temps.
Com no podia ser d'una altra manera, batukades que van animar molt als participants.

Una cursa per repetir.


Salut i pedals!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada