dimarts, 2 de febrer del 2016

I ELS FESTIVALS NOCTURNS FAN DESTORB

Fa quatre dies i mai millor dit, estavem immersos en que fariem pel sopar cap d'any, regals i desitjos incomplerts al llarg de tot un any.

I en un no res  ja tornem a tenir a toca tocar una de les proves del nostre petit calendari bikers que la marquem amb un groc fosforescent per remacar-la amb lletres grans..

Una prova de btt ja prou coneguda i alhora que la fem i la disfrutem a casa, on anem de la mà dels nostres amics del Club Ciclista i Excursionista d'Almatret,
                                                                   
El club hi participem com a part Coorganitzativa, es moment de començar a treballar-hi per tenir-ho tot a punt per al dia assenyalat.



Ara tot això no seria possible, sense l'ajuda de moltes persones que actuan amb l'anonimat fan que tot surti rodat , la dificil tasca dels voluntaris/es. Aquest any  també els hi trobàreu.


Apa som-hi!

la Xallenge XDD











Terra de Mordor
         Alhora que entrem en dates de carnestoltes, apol·lonies i demes mals que fan que la participació ciclista baixi en presència a les diverses sortides, encara que com sempre passa,  hi ha que miren de coordinar  per trobar un espai per fer la programació de l'entrenament.


Reseguint camins que no tenen gaire pas




















Dissabte amb boira que va fer que la sortida fos reprogramada a intentar buscar una mica de sol, cosa que no va succeir.


Diumenge amb poca assistència però prou entretinguda per fer la ruta del 6 pobles (Seròs-Aitona-Sarroca-Torrebesses-Llardecans-Maials i fer cap al lloc de sortida). 60 kms per rebuscar


Davant aquest impàs només dir que aquí no pari ningú.

Salut i pedals!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada