dimarts, 9 de febrer del 2016

AMB MOVIMIENTO SEXY DAMUNT LA BICI



L'esport del ciclisme com que té la cosa que es practica a l'aire lliure les condicions meteròlogiques fan que aquella sortida sigui recordada o no segons la sensació tèrmica que t'ha tocat passar,  també hi ha alternatives com les diferentes possibilitats per fer pedal en indoor,  ja sigui mitjançant classes i d'spining o bé amb els moderns aparell  de rodillo o rodet per casa,  tot es posar-s'hi.





Aquest cap de setmana teniem segons els homes/dones del temps i previsions, bonansa el dissabte asolejat i el diumenge una entrada d'aire, cosa que complicaria una mica les possibles sortides al món biker.
El poder disfrutar de la bici fa que moltes vegades els agents atmosfèrics contraris no siguin impediment, fred, calor, humitat, pluja, boira  però potser el del vent es el més molestos i alhora fa que sortir a pedalar faci un pèl de mandra, ara les vistes que s'obtenen amb el paissatge net és un dels secrets perquè la gent surt si o si.


El fet es que diumenge als calendaris bikers, ja han començat les marxes de btt,  al costat de casa ja tenim la primera
 LA TRANSVELILLENSE, a la població de Velilla de Cinca, tres socis s'hi van desplaçar a provar el terreny.

La veritat segons els comentaris rebuts, tots tres van coincidir que el vent no va fer més que incrementar la duressa dels recorreguts.

Resultat d'imatges de bici con vientoD'altra banda el company Carles A. ens deixa crònica de la seva odisea amb la gent del CCFraga el diumenge matí amb la bici de carretera.  PARA HABERNOS MATAOO  que deia sempre l'amic Juanjo.









Dissabte a la nit, els whatssaps no sonen massa. La ha vist la previsió del temps i han decidit sortir el dissabte.Els que decideixen sortir en diumenge ho faran en btt.
Vistos els objectius de la temporada, on hi ha 2 proves de carretera i que fa dies que no toquem la flaca, demà es el dia ideal.

Previsió meteorològica:Aire, molt aire.

si mai us interessa feu consulta a la web windfinder.com

al cap una frase "no pain, no gain"  Diumenge que s'aixeca ventó, però com diu la dita "en peores plazas hemos toreado".
Així que junt amb els companys del Club Ciclista Fraga decidim fer una sortida fins a Albalate de Cinca.
El viatge de pujada es fa molt dura, el vent molesta molt i frena la velocitat del grup. I com a sempre, tot té una recompensa: el bocata de Casa Santos.

Desprès d'esmorzar l'aire s'ha reforçat i molt i la gruppeta decideix retornar cap a Fraga.

Resum de la sortida  61.7 km  Aire, molt aire.

Però sobretot, tornar a disfrutar del patiment damunt la bici de carretera, tal i com feia dies que no ho feia. Aquest cop no ha estat els companys qui m'han ficat les piles, ha estat la climatologia però com sempre tot suma.

i com sempre salut i pedals!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada