dimarts, 14 de juliol del 2015

LES "TACHUELES" DE LES GARRIGUES

Aquestes calors dels últims dies, afegits als periodes de molt volum de feina que fem per les nostres terres de fruita  i mirar d'acontentar a tothom  fan que les grupettes i les assistències  baixin i les cites per whassatp siguen més minses, però tot i així les ganes de pedalar per aquest diumenge eren prou bones.

Cal matinar per mirar de rascar alguna miqueta de fresca i estar a una hora prudencial evitant les temudes hores caluroses, per tant  a les 7 h,   7 ciclistes predisposats a fer ruta, encara que hem  de dir que  2 per temes d'horaris van fer una "variante cobarde" però el valents 5 restants tenien clar que volien fer un tast de les nostres benvolgudes cosines properes de les Garrigues, carreteres que permeten fer alguna costeta i com bé sempre diu


amb  el seu argot el nostre amic Juanjo i dissenyador de la ruta del diumenge:





Deixem   lectura de la crònica  de Xavi,  alies Sioux  



Un diumenge més, els flaqueros de Seròs van quedar al pirata per rodar, aquest cop, per fer les tachueles de les garrigues.

7:00 AM sortint del pirata, J.Xavier i J.Albà surten puntuals, la resta, Juanjo, Pere, Ramon, Xavi i Sergi (que sembla que li comença a trobar gustet a flaquejar) amb una mica de retard sortim direcció Lleida. 

Passat Aitona, caçem els dos escapats, encara  que rodaven suau i junts arribem a Lleida, on ells dos, giren i tornen cap a Seròs, ja que tenen compromisos.

La resta continuem la ruta prevista. Parada tècnica a la gasolinera de la Bordeta, algú havia de fer MOTOR i continuem rodant suau.

 Continuem Albatàrrec, Alfés i ens desviem cap a Alcanó, on deixem de rodar planet i començem a pujar, encara que suau, fins una mica abans de Granyena de les Garrigues on ja s’ha de començar a posar-hi ganes a pedalar.

Continuem direcció el Soleràs, allí hi tenim parada programada, on a demanda de Pere, fem un sprint fins arribar a la plaça del poble. Mengem una mica i “ZASCA”!!!, amunt que fa pujada!!!. 
Comença un continu de pujades i baixades on les cames noten el  desnivell fins arribar a la Granadella. 

Parada per omplir botelles d’aigua fresca i “Sorpresa”!!!, arriba Xavier Muñoz en direcció contrària!! (Havia fet tard la nit anterior i ha sortit a pedalar més tard).

Ens ajuntem ara sis bikers i emprenem el camí cap a casa. Anem fent relleus, uns més ràpids altres més assossegats i ens plantem a Maials. Nomès ens queda l’últim tram fins a Seròs, que, de veritat, ha estat un vist i no vist.

Les dades:

-102.96 Km
-896 m. desnivell +
-velocitat mitja 25.6 Km/h
-Temps pedalat 4:01:19

P.D.: No tenim fotos perquè sóm així d’aixuts!!!!



apa  va passant l'estiu i ganes de pedalar no en falten



1 comentari:

  1. Us heu de traure lo gavinet de la boca i agafar una càmara de fotos que no costa gaire home. hehehehehe

    ResponElimina