dijous, 16 de juliol del 2015

LE TOUR 3.0

Fa uns dies ja varem fer una entrada amb l'explicació de la cursa per etapes més espectacular Le tour, mon ami.

Estem ja a la segona setmana de la cursa i  amb moltes coses que han passat aquests dies de competició, (canvis de liders, abandonaments de ciclistes,  vent,  pluja)   i també hem vist pels diferents seguiments de canals de televisió, internet i plataformes algunes d'aquestes imatges.



Enlace permanente de imagen incrustada

En general a qualsevol esport i com no també al ciclisme hi han arribat les noves tecnologies  per quedar-se com són els drons, helicopters, vistes aeries etc  que s'apliquen  des ja fa algun temps, per fer encara més engrescador vers l'espectador l'esforç i tot el que implica donar-li als pedals.


Els realitzadors i comentaristes avui dia, les complementen amb espais, com són els resum de l'etapa, entrevistes o fins i tot coses que ens passen desapercebudes, com serien els making off o tomes falses.



Però esta clar que una imatge val més que mil paraules, si vols fer que sigui encara més visible tot el que passa als ciclistes del pelotó,  avui dia es pot veure des de dins mateix mitjançant unes càmares ultralleugeres digitals (càmares on board) que graven els mateixos ciclistes durant tot el trajecte,  8 càmares  rotant en diferentes equips cada dia.


camara-tour-francia
camares provades a l'edició del tour 2014


aprofitant que també per internet podem trobar coses que expliquen amb un llenguatge planer i entenedor,  us deixem un bon blog on es descriu el que estem comentant:



http://luisgui.blogspot.com.es/2015/07/realismo-de-carne-y-hueso.html


P.D: volem donar agraiments a l'autor per deixar-nos publicar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada