dimecres, 1 de juliol del 2015

ARRIBA L'ESTIU I TENIM NOVES PROPOSTES PER OFERIR-VOS

Encetem una novetat d'informació que creiem us pot interessar a tots i totes en les vostres programacions de sortides, siguin ara de cara a l'estiu o en altres temporades de l'any. 

Pensant el sempre món canviant del turisme i de la possibilitat de fer-ho amb la bicicleta, aquest novedós concepte pot ser una bona alternativa.



Sabeu que es aquesta paraula bikefriendly??

Vindria  a ser la traducció  amic de la bici.

És a dir,  totalment recomanable perquè són establiments hotelers o d'allotjament que aposten clarament pels ciclistes i tot el que envolta el seu entorn.





Ofereixen juntament amb la reserva,  un espai segur on guardar, netejar i si cal poder arreglar la bici durant la vostra l'estada i amb molts més serveis complementaris.



Enlace permanente de imagen incrustada









Integrats amb un logo i segell diferenciador, penseu que ja  hi ha vora 120 llocs on poder triar per pernoctar repartits per diferents indrets d'Espanya i Canàries, aqui teniu el seu  Localitzador de tots els seus establiments adherits



Creiem que avui dia es una bona opció a tenir en compte i si ens permet portar la bici on ens allotjem millor que millor, què més volem??

Apa disfruteu i ja ens anireu contant  si algú s'interessa i vol fer comentari teniu el mail del club.

Bones vacances qui en puguin gaudir i sinò   salut i pedals !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada