divendres, 29 de maig del 2015

LA MUSSARA, M'AGRADA EL ROSA



Amb uns dies de retard  deixem  l'experiència.



I finalment desprès de moltes setmanes d'entrenaments, sortides i converses va arribar el dia de la POLAR LA MUSSARA

i un pregunta,  què es això de la GF La Mussara??


Prova Cicloturista amb bici de carretera,  alguns dels nostres socis es van desplaçar fins la població de Reus per participar-hi,  uns com a segona edició i altres com  bateig en aquests tipus de sortides, l'enhorabona a tots ells per l'èxit assolit.

10 integrants amb una baixa a última hora, (Ernest, Juanjo, Pere, Javier, Guerau, Aleix Castellenou, Nano, Xavier Ferran, Carles Agustí i J.X ).
Amb un  dia anterior  molt ventos feia temer el pitjor però a la realitat van sera previsions de menys vent pel dissabte que al final va així ser, matí fresquet però a les  7.30 h a la sortida de calaixos però que a l'arribada va quedar en  temperatura més que agradable, visca lo caloret.

Etiquetada com prova  de Gran Fons (GF)  amb els  189 kms i 3.200 mts de desnivell +  però també amb un altre per sidecas de  Mig Fons (MF), i els seus  97 kms i 1.700 mts de desnivell +, com veieu les altimetries,  ni un tram pla.

Sortida i arribada a la poblaci al Fira de Reus amb un tram controlat i poder disfrutar de les carreteres tarragonines de l'interior. Recorregut 10x100 recomanable.



Tenia pels qui volien un tram de Pujada amb crono a la serra de la Mussara, uns 10 kms.


Coses perquè   vam voler participar-hi??

Veure a 4.000 ciclistes  amb molta representació de les femines  (uns per fer la GF i altres tallats abans d'hora acabant fent la de MF)

però  tots  portant el mateix mailott oficial,  val a dir que es la única prova que es fa així

Aquest any  d'un color  rosa molt vistós, (sense dur-lo no es podia accedir als serveis d'avituallament que tenia l'Organització).


Serveis quasi de pro  amb motos i cotxes assistència Mavic, i moltes sorpresses com un tram amb pendents del 15-16% a la Morera del Montsant.
La NO PLORIS NENG nomes 4 kms, però quins rampons.





Podeu fer  lectura a la crònica del mestre  Nano,

 http://nanocling.blogspot.com.es/2015/05/polar-gran-fondo-la-mussara-fes-ho-o-no.html



Per la propera edició esperem que poguem tornar-hi.

1 comentari: