dijous, 4 de desembre del 2014

DINAR DEL CLUB + QUEDADA HÀMSTER

Sí senyors!!!!

Aquest cap de setmana ha estat el Dinar de Club, celebració que ja fa anys que realitzem per tal de reunir-nos els socis i celebrar el final de temporada. Aquest any, donat les dates nadalenques i veient la disponibilitat de caps de setmana lliures de molts socis, s'ha decidit fer-lo el 30 de novembre. Vam assitir 38 socis i va haver-hi sorteig d'obsequis al final del dinar.

Però com és costum, també, el matí abans es realitza una sortida per tal de fer-nos gana. I ara pensareu... "pallasso, si va ploure tot el cap de setmana". Doncs aquí està la novetat!!!

I QUEDADA HÀMSTER del C.C. Seròs.

I que és una Quedada Hàmster? Doncs us ho mostrarem en 2 fotografies.





Aquí teniu els 6 participants de la jornada. Tot i haver plogut 100 mm des del passat dijous, el diumenge vam arribar a casa nets com una patena. Les nostres parelles no s'ho podien creure: pluja, bici i arribar nets.



Donat que estem a finals de novembre i ja hi ha gent que comença el període de base per als nous reptes de la temporada vinent, vam decidir que s'havia de pedalar sí o sí, així que vam llogar la Sala del Pavelló Poliesportiu i vam realitzar 2 hores de pedaleig a ritme suau i acompanyats de música.



Bona jornada de bici (aquest cop a aixopluc) i bona companyia. Ja tenim una nova alternativa per a dies de pluja.



Fins aviat. I recordeu... Salut i pedals!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada