dimecres, 18 de juny del 2014

VOLTA ALS PORTS, VIA VERDA I VOLTA PER MONTSÓ

Setmana estranya, i quan dic estranya és per ser la setmana Pre-Quebrantahuesos.

Els 4 participants a la Quebrantahuesos 2014 (Peret, Àngel, Xavier i Ernesto) van decidir no apretar massa les cames, tot pensant en el que els espera el dissabte 21 de juny. Tot i això, la jugada no va sortir del tot bé, ja que van agrupar-se amb una colla que va portar-los amb una velocitat de creuer a fer la volta Lleida - Montsó - Albalate.

Per una altra banda, JX i Calu van fer la Volta als Ports el dissabte. Paissatges abruptes, pujades considerables i baixades kamikazes.



A dalt de l'Ermita del Berrús, JX i el meandre del riu Ebre.

La ruta va sortir amb un total de 123.58 km i 2.190 m de desnivell +, tot passant per Mequinensa - Faió - Ribaroja d'Ebre - Flix - Bovera - La Granadella - Llardecans - Maials - Seròs.

Tot i les diverses parades que varen realitzar, la mitjana de la jornada es va veure augmentada quan es van unir al grup de fragatins que es van trobar pujant a La Granadella. Dani Beltrán, Xavi Rubión i Cia els van ficar les piles amb un retorn de La Granadella a Seròs amb relleus que rodaven els 40 km/h

I per acabar, diumenge dia de bici - amistats. 

Via Verda d'Horta de Sant Joan fins a Xerta amb paella a la platja. Ruta més que recomanable, i sobretot quan es fa amb companyia dels amics.


La veritat és que és una ruta molt recomanable per poder realitzar amb la família i amb uns túnels que van fer molt divertida la sortida.


A més a més, com podeu comprovar, els paisatges que ofereixen els Ports de Tortosa - Beseit i la ruta per les antigues vies del tren són excepcionals.


Els barrancs, els rierols, les meravelloses vistes i la magnífica companyia van fer que el dia sigués ideal per a estirar les cames tocades del dia anterior.


En fi, cap de setmana de noves sortides i de disfrutar la bici novament.

Salut i pedals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada